Взуття для найменших

Для дітей ортопеди радять купувати перше взуття між дев’ятим і дванадцятим місяцями. В цей час дитина починає самостійно підійматися, вставати на ніжки і робити перші в житті кроки. Тому, дитяче взуття має бути зручним та комфортним, захищати ногу від пошкодження, надавати рухомість і не перешкоджати загальному розвитку м’язів стопи. Це вкрай необхідно, адже їх стопи в такому віці дуже ніжні і тендітні.

Весною дитині необхідно мати декілька пар взуття. Якщо на подвір’ї волого, корисні черевички або чобітки з вологонепроникним верхом і міцною та надійною підошвою. Такі підошви для взуття ви знайдете тут: http://obuv-complekt.com/p63665564-pdoshva-dlya-vzuttya.html в інтернет-магазині «Обув-комплект». Найчастіше малюки для прогулянок, як правило, полюбляють калюжі та мокру землю, а не сухий тротуар.

Для теплих і бездощових днів малюку підійдуть замшеві легкі напівчеревики. Пам’ятайте, що юному принцу, не кажучи про принцес, необхідні туфельки «на вихід». Дівчаткам – під яскраву святкову спідницю, а хлопчику – під елегантний піджак, або костюм. Блискуче лаковане взуття в цьому випадку підходить ідеально. Хоча воно багатьом підходить, не слід забувати, що носити його дитині постійно – не корисно, воно не дозволяє нозі дихати і зменшує кровообіг у ступні.

Для купівлі взуття, потрібно йти до магазину разом з малюком. Потім слід покликати на допомогу продавця-консультанта. Поки він знайде пари потрібного розміру, дозволь дитині погратися перед дзеркалом, щоб йому не було нудно. Коли найбажаніші моделі будуть знаходитись перед вами – починай примірку, та зважай на особистий вибір чи уподобання малюка.

Комментарии закрыты

Новость часа

Новейшие технологи способны проникать в любые локации, даже самые отдаленные. Все бы хорошо, если бы не сидячий образ жизни, который стал действительно актуальной проблемой. На информационном портале о здоровье предоставлены специальные диеты и упражнения тех, кто постоянно работает за компьютером.